Gastronomi
Start: 29.03.2023, kl. 18:00
AOF Nordsjælland - Gribskov , AOF Nordsjælland
Gilbjergskolen Blistrup, Toftegårdsvej 6, 3230 Græsted
Susanne Mortensen
Priser for hele kurset
- Fuldt betalende 780 kr/person
Kursusdage
-
29-03-2023Onsdag18:00 - 21:00
-
12-04-2023Onsdag18:00 - 21:00
-
19-04-2023Onsdag18:00 - 21:00
-
26-04-2023Onsdag18:00 - 21:00
Beskrivelse
Gastronomi
Mangler du inspiration i hverdagen til at lave lækker mad, og kunne du tænke dig at blive bedre til at lave mad, eller lære nogle nye teknikker i køkkenet? Så har du nu muligheden for at blive undervist i madkunst, tilberedningsmetoder og tilsmagning. Grundteknikker som partering af kylling, koge en fond, lave sauce/sovs fra bunden. Hvordan steger du det perfekte stykke fisk eller kød? Tilberedning af grøntsager på forskellige måder. Hvad skal man tænke på når man smager til.
Vi arbejder med tilsmagning ud fra grundsmagene. Vi arbejder med hakketeknikker og ser på hvordan vi kan forskellige teksturer for at gøre retten mere alsidig.
Vi snakker også om fødevarehygiejne i forbindelse med madlavning.