Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 780 kr/person

Kursusdage

  • 29-03-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00
  • 12-04-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00
  • 19-04-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00
  • 26-04-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00

Beskrivelse

Gastronomi

Mangler du inspiration i hverdagen til at lave lækker mad, og kunne du tænke dig at blive bedre til at lave mad, eller lære nogle nye teknikker i køkkenet? Så har du nu muligheden for at blive undervist i madkunst, tilberedningsmetoder og tilsmagning. Grundteknikker som partering af kylling, koge en fond, lave sauce/sovs fra bunden. Hvordan steger du det perfekte stykke fisk eller kød? Tilberedning af grøntsager på forskellige måder. Hvad skal man tænke på når man smager til.

Vi arbejder med tilsmagning ud fra grundsmagene. Vi arbejder med hakketeknikker og ser på hvordan vi kan forskellige teksturer for at gøre retten mere alsidig.

Vi snakker også om fødevarehygiejne i forbindelse med madlavning.

Bemærk

Fælles udgifter til råvarer er på ca. kr. 125 pr gang og afregnes med underviseren.

Lignende kurser