Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 885 kr/person

Kursusdage

  • 08-03-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00
  • 22-03-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00
  • 19-04-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00
  • 03-05-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00
  • 17-05-2023
    Onsdag
    18:00 - 21:00

Beskrivelse

Vil du gerne lære at lave god gammeldags mad som mormor lavede den, så som farserede porrer, benløse fugle, en god brun sovs, sylte rødbeder, lave rødkål og citronfromage, så er det nu du får muligheden.

 

8 mandage fra kl 18 til 21 mødes vi i Auning, hvor du sammen med  mig fra gang til gang er med til at bestemme hvad du vil lære at lave.

 

Der vil være udgifter til mad indkøb på ca. 50 kr. pr. gang.

 

Kurset henvender sig til både mor og far. Velmødt!

Lignende kurser