Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 325 kr/person

Kursusdage

  • 08-03-2023
    Onsdag
    17:00 - 20:00

Beskrivelse

Italiensk mad er og bliver det nok mest elskede mad verden over.

Smagen af hjemmelavet frisk pasta og en lækker sauce med få ingredienser, kan få de flestes mundvand til at løbe over.
På denne aften skal vi lave pasta i lange baner. For italienerne er der stor forskel på frisk pasta og tørret pasta og så igen stor forskel på de forskellige afarter indenfor hhv. tørret og frisk pasta. Vi skal have gang i pastamaskinerne og gryderne, men også kigge nærmere på nogle af de forskellige tørrede pastaer. Hvad skal man gå efter og er der stor forskel på form og ”reglerne” for hvilken sauce man ”må” servere til hvilken pasta?

Kom og vær med til en aften i pastaens tegn og få lidt inspiration med hjem til lækre retter til både hverdag og fest. Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Råvarer udgift kr. 125,- er indregnet i kursusgebyret.

Lignende kurser