Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Arbejdsledig Gladsaxe, Gladsaxe 415 kr/person
  • Fuldt betalende 490 kr/person
  • Efterlønner Gladsaxe, Gladsaxe 415 kr/person
  • Pensionist Gladsaxe, Gladsaxe 415 kr/person
  • SU modtager Gladsaxe, Gladsaxe 415 kr/person

Kursusdage

  • 27-11-2022
    Søndag
    11:00 - 16:20

Beskrivelse

Du inviteres til en smagsrejse i Østeuropa. Selv om der er gået næsten 30 år siden USSR gik i opløsning forveksler folk de østeuropæiske lande stadigvæk med hinanden og kender meget lidt til maden. Man ved for eksempel ikke at borch (den berømte rødbedesuppe) kommer fra Ukraine og at "russisk salat" er meget mere end rødbede med mayonnaise. Man er bekendt med den italienske, franske og andre europæiske køkkener, man hører meget om det mellemøstlige og asiatiske køkken, men der er ikke mange der ved hvad den nærmeste østeuropæisk nabo kan byde på af smagsoplevelser. På dette kursus arbejder vi med mange af de berømte såvel som helt ukendte ukrainske og russiske retter samt retter fra andre østeuropæiske lande. Vi lærer at lave den rigtige ukrainsk Borch, vareniki, pelmeni, vi bager pirogi med bær og birkes og meget andet. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Vi tilbereder både varme og kolde forretter, hovedretter og desserter. Madlavningen pyntes med historier om gådefuld ukrainsk og russisk madkultur og traditioner Hvis du vil opdage noget udover de køkkener, der er kendt af alle og finde en helt anderledes inspiration er du velkommen til en verden af det østeuropæiske køkken.

Bemærk

Drikkevarer, viskestykker, karklude, hakkekniv, urtekniv og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme. Underviser Tanya Ekelin kan kontaktes på mobil 25670423 eller på mail tanya.ekelin@gmail.com

Lignende kurser