Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

På dette kursus lærer du køkkenbrygning fra bunden, og med det udstyr, du har i dit køkken;
suppegryder (1 X 8 l. og 1 X 10 l. eller 2X 10 l.), si, dørslag, elkedel, målebæger og diverse mindre bægre - derudover skal du have dine egne varmeplader.
Resten (en god startpakke, flasker og ølkit) får du ved kursusstart.

Det eneste du skal medbringe er dig selv og 2 suppegryder.

Har du ikke to suppegryder, kan du bestille 1 eller 2 10 liters gryder ved tilmeldingen kr. 200,-/stk., som betales til underviser ved kursusstart.
Husk, du skal bruge 2 suppegryder under kurset.

Dagen starter med kaffe og rundstykker, hvor jeg forbereder dig til dagens overkommelige udfordringer.

Så får du udleveret en opskrift på din ønskede øl, og så følger du egentlig bare den.
Det er lige som at følge en bageopskrift – du ender blot med velsmagende øl.

Som udgangspunkt arbejder du selvstændigt, men jeg skal nok gå rundt blandt jer.

På et tidspunkt bliver der lejlighed til et hvil og en sandwich, og så skyller vi den ned med undervisers egen bryg.

Inden du går hjem med brygudstyr og dit kommende øl, 4 l. i gærspand, får du indsigt i omstikning og flaskning. I løbet af hele dagen har du hørt om køkkenbrygningens processer, udstyr og ingredienser.

Ved tilmelding skal du vælge øltypen, som du vil brygge.

Du kan vælge mellem:
• IPA
• Steam beer
• Belgian Blonde
• Brown ale
• Stout
• Julebryg

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding hvilken type øl du ønsker at brygge.


Lignende kurser