Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 650 kr/person

Kursusdage

 • 11-03-2023
  Lørdag
  13:00 - 16:00
 • 12-03-2023
  Søndag
  12:00 - 18:00

Beskrivelse

Arabisk madweekend

Dette kursus er fortsættelsen på det tredages kursus, som har gjort dig klogere på både de populære retter og deres oprindelse sammen med Souad Taha. Hvor Souad delte ud af sin livslange kulinariske viden, som begyndte i mormors køkken for over 50 år siden, og hvor bl.a. lavet Falafel - Baba Ganoush - Manaish - Humus - Arabisk pitabrød. Dette kursus er en fortsættelse af begynderkurset på tre dage.

Vi starter lørdag eftermiddag.

Her laver vi de forberedende øvelser omkring det samlede måltid, som vi skal have søndag eftermiddag. Vi får videreudforsket det utroligt farverige, velduftende og sunde arabiske køkken. Duft og smag går hånd i hånd, og der er en hel verden af krydderier, som er en essentiel del af den arabiske madlavning. Vi laver alt fra bunden, og alle råvarer var friskkøbt.

Søndag kokkererer vi retter til en festlig afslutning.

Et måltid er meget mere end et måltid. Glæden ved at mødes over madlavningen i køkkenet er ikke til at tage fejl af. Men selve måltidet i stuen er også vigtigt, da det er en enestående brobygger, et samtaleemne og med til at styrke og være spire for et hvilket som helst fællesskab.  

Derfor inviterer vi den nærmeste familie med til måltidet, evt. et par venner. Her vil vi sammen nyde maden og stemning.

Hver ret har sin historie
Mens vi nyder de hjemmelavede arabiske retter, vil Souad servere små historier fra egne kulinariske oplevelser, anekdoter fra hendes barndom i Libanon. På den måde vil I også lære de mest fundamentale arabiske ord i køkkenet. Vi gør meget ud af at maden og stemningen, er så autentisk som muligt, så I føler at I kommer en tur til mellemøsten.


Bemærk

Medbring: drikkevarer, viskestykker, karklude, en god kokkekniv og obevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme.

Souad vil sørge for indkøb af råvarer, tilbehør og krydderier. Souad lægger ud herfor, men det er deltagerne der selv skal betale for dette.

Lignende kurser