Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 650 kr/person
  • PEAU betalende, Svendborg 620 kr/person

Kursusdage

  • 27-10-2021
    Onsdag
    17:00 - 19:45
  • 03-11-2021
    Onsdag
    17:00 - 19:45
  • 10-11-2021
    Onsdag
    17:00 - 19:45
  • 17-11-2021
    Onsdag
    17:00 - 19:45
  • 24-11-2021
    Onsdag
    17:00 - 19:45

Beskrivelse

Savner du inspiration til at spise mere vegetarisk? Savner du viden om hvordan den vegetariske kost kan sammensættes, så der er dækning for alle næringsstoffer? Savner du viden om hvordan du får den vegetariske mad til at smage godt når kødets umami smag ikke er med? På kurset får du både viden om vegetarkost og masser af god smag når vi laver supper, småretter, hovedretter, salater og brød.

Kurset tilrettelægges så alle kan være med uanset forudsætninger

Der skal påregnes udgifter til råvarer kr.70 pr. gang som afregnes til underviseren.

Underviser: Ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Hassing, har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at ringe på tlf. 30 42 15 68.


Tilmelding til kurset senest d. 28. sept.

Lignende kurser