Christina lærer at tale dansk hos AOF

For mange i servicebranchen kan det være svært at kommunikere med kollegaerne, fordi det danske sprog er en barriere. Christina Constanta Vizitiu arbejder hos Rengøringsservice Danmark og er blevet meget bedre til at tale dansk, fordi hun har fået undervisning hos AOF.

Hun deltager på FVU Start i AOF Center Storkøbenhavn sammen med andre kollegaer fra servicebranchen. Undervisningen foregår i arbejdstiden og er tilrettelagt med fokus på de termer, som servicemedarbejderne støder på i deres job. På den måde tilpasses undervisningen deres daglige arbejdsopgaver og gør det nemmere at forholde sig til dét at lære dansk.

"Jeg kan mærke, at jeg bliver bedre hver uge", siger Christina i videoen og uddyber, at hun både på arbejdet og i sit privatliv kan se en tydelig udvikling: "Jeg bruger det danske hver dag, når jeg går på kontor og taler med mine kollegaer. Jeg bruger det også i mit privatliv, for jeg har danske naboer og kan bedre forstå læreren fra min datters skole", siger hun i videoen herunder.

 

Om Projekt Styrket Indsats:

Med Projekt Styrket Indsats har AOF hjulpet mere end 31.000 personer som Christina med et kompetenceløft til en nemmere hverdag. Projekt Styrket Indsats er finansieret af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Lignende nyheder

Arbejdermuseet bliver medlem af AOF Danmark

Arbejdermuseet bliver medlem af AOF Danmark

12. december 2022

På et hovedbestyrelsesmøde den 8. december 2022 blev Arbejdermuseet godkendt medlemskab i AOF Danmark.

DEBAT: Politikerne gambler med befolkningens mentale sundhed

DEBAT: Politikerne gambler med befolkningens mentale sundhed

25. november 2022

Danskernes mentale sundhed har taget et kraftigt slag under coronapandemien - også for dem, der ikke rammes af sygdommen.

Styrk folkesundheden gennem folkeoplysning

Styrk folkesundheden gennem folkeoplysning

4. april 2022

Læs Direktør John Meinert Jacobsens indlæg om hvordan folkeoplysningen styrker folkesundheden.