Venteliste

Varmtvandstræning aften

Under træningen vil du få bevæget kroppen godt igennem. Der vil primært være fokus på bevægelse samt styrke af arme og ben. Periodevis vil der være fokus på styrke af mave/ryg og mulighed for at få pulsen lidt op. 

Kursusdetaljer

Water & Wellness Randers, Viborgvej 80, 8920 Randers NV
Mandag, 19:30 - 20:30
22,5 lektioner, 18 mødegange
Mandag 12. august, 2024
Hold nr.: 6624204108

1.115 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Mette Madsen

Som Psykomotorisk terapeut har jeg en stor viden om kroppens fysiologi og anatomi, samt sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg har stor erfaring som underviser på diverse bevægelseshold. Jeg underviser bla. i Pilates, Motion og velvære, bassintræning samt Balance.

Jeg bestræber mig altid på, at vi kommer hele kroppen igennem i undervisningen og at vi både arbejder med bevægelighed, smidighed, styrke, kondition og balance.

Som underviser er jeg meget bevidst om at skabe et rummeligt fællesskab gennem motion og bevægelse. Et fællesskab hvor der er plads til alle og hvor jeg bestræber mig på, at tilgodese alle deltagers behov og udfordringer.

For at være vedholdende med træningen, skal det ikke kun være hårdt. Det skal også være hyggeligt, meningsfuldt, varierende og rart at træne. Det er derfor et stort fokuspunkt for mig at skabe netop disse betingelser for undervisningen.

1.115 kr./person

Tilmeld venteliste