Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 1085 kr/person
  • Efterløn, Frederiksberg 1000 kr/person
  • Efterløn, København 1000 kr/person
  • Ledig, Frederiksberg 1000 kr/person
  • Ledig, København 1000 kr/person
  • Pensionist, Frederiksberg 1000 kr/person
  • Pensionst, København 1000 kr/person
  • Studerende, Frederiksberg 1000 kr/person
  • Studerende, København 1000 kr/person

Kursusdage

  • 08-09-2022
    Torsdag
    17:00 - 20:00
  • 15-09-2022
    Torsdag
    17:00 - 20:00
  • 22-09-2022
    Torsdag
    18:00 - 21:00
  • 29-09-2022
    Torsdag
    17:00 - 20:00

Beskrivelse

Kurset henvender sig til alle der gerne vil lære mere om sund mad til små penge.
Det kan være du er studerende, har en begrænset økonomi eller bare gerne vil have inspiration til velsmagende, sunde og billige hverdagsretter.
Du lærer at anvende sæsonens råvarer, får tips til sunde og billige retter og gode fif til at spare på madbudgettet og undgå madspild.
Vi spiser sammen hver gang og alle kan være med uanset hvor erfaren man er i et køkken.

Kursusprisen er inklusiv råvare omkomstninger på 400 kr. pr. person.                                                                                               Om underviseren
Amanda Tine er gastronomi nørd og har undervist i alt fra gourmet madlavning til traditionel bagning.
Hun er uddannet i madkundskab og har undervist hos hjerteforeningen, på ungdomsskoler og til private arrangementer. Foruden hendes interesse for madlavning, så arbejder hun med relations terapi i det daglige.
Der vil derfor på hendes madhold være fokus på et trygt og hyggeligt miljø, og hun er dygtig til at skabe gode relationer til kursisterne.
Ifølge Amanda er køkkenet en god vej til at skabe glæde i både maven og blandt relationer.

For spørgsmål til kurset kontakt underviseren på kontakt@amandatine.com

Lignende kurser