Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 300 kr/person
  • PEAU betalende, Svendborg 293 kr/person

Kursusdage

  • 08-10-2022
    Lørdag
    10:00 - 13:15

Beskrivelse

Den 10. februar var det Bælgfrugternes Dag, en international fejring under FN. Men hvad er det for noget med de bælgfrugter?

Kikærter, kidneybønner, butter beans, beluga linser, edamamebønner, brune bønner, hvide bønner, røde linser…

Rynker du på næsen blot ved tanken om en dåse baked beans, får du her mulighed for at opleve, at bælgfrugter er andet og meget mere…
Vi bruger denne lørdag formiddag til at tale om bælgfrugternes næringsværdi, betydning for miljøet og om hvordan vi får dem til at smage godt.

Vi tilbereder supper, hovedretter, småretter, salater, brød og lidt sødt til at runde af med – alle retter som indeholder bælgfrugter.
Når vi sætter os til bords med de indbydende retter får du masser af velsmag og inspiration til at anvende flere bælgfrugter i din egen madlavning.

Vi anvender råvarer, der kan købes i de fleste dagligvarebutikker og kurset tilrettelægges så alle kan være med uanset forudsætninger for at arbejde i et køkken.

Udgiften til råvarer på 75 kr er inkluderet i prisen.

Underviser: Ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Hassing. For yderligere oplysninger kan Gitte kontaktes på 30 42 15 68 eller på mail: gittehassing@sydfynsmail.dk

Lignende kurser