Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 840 kr/person
 • Nedsat betaling, Næstved 735 kr/person

Kursusdage

 • 23-11-2023
  Torsdag
  17:00 - 20:30
 • 30-11-2023
  Torsdag
  17:00 - 20:30
 • 07-12-2023
  Torsdag
  17:00 - 20:30
 • 14-12-2023
  Torsdag
  17:00 - 20:30

Beskrivelse

Tror vi alle kender det her med at have de bedste intentioner om at leve sundt, få mere grønt eller tabe os og så pludselig er vi faldet tilbage i de gamle vaner igen. Måske fordi det virker for uoverskueligt, tidskrævende, besværligt – i det hele taget svært at ændre vanerne. Der skal tænkes i nye baner, findes på og det kan være svært hvis vi ikke har tid, overskud eller bare mangler ideer.
Foodprebbing er et fantastisk værktøj til at hjælpe os med at leve sundere, gøre det nemmere at ændre vaner, få mere grønt ind i hverdagen – også i en travl hverdag,  få en bedre fordeling af råvarer og energi på vores tallerken, ydermere er det faktisk tidsbesparende og med til at mindske madspild.
Det handler meget om ”tilgængelighed” , at det er så meget nemmere at få puttet de sunde råvarer ind hvis det er forberedt og kun tager et splitsekund, tidsbesparende.

Det kan sammenlignes lidt med en restaurant der forbereder sig til at lave mad efterhånden som folk bestiller, hurtigt og nemt – at have tingene klar
Det henvender sig til alle, uanset om målet er at leve sundere, tabe sig, har en lidelse at tage hensyn til, eller man måske vil leve mere bæredygtigt og klimavenligt.

Kurset giver en indføring i hvordan du kan foodprebbe, ”forberede” dig til at gøre det nemmere at lave sund mad, både morgenmad, frokost, madpakken, snack og aftensmad.
Vi foodprebber forskellige råvarer og laver herefter nogle spændende retter med dem – og slutter selvfølgelig af med at hygge os med at spise det sammen.

Medbring kniv og viskestykke

Underviser: Dorthe Gøbel har haft et langt liv i restaurationsbranchen, har altid brændt for den grønne madglæde, livsstil, og en kost der forebygger livstilssygdomme, er oprindeligt uddannet ernæringskonsulent, og har sideløbende hjulpet voksne og børn med vægttab, sundere livsstil, samt taget kursus som Mentor i Mad og Psyke med speciale i Sense, brænder for at inspirere andre til at ændre vaner og leve sundere, hun har erkendt at kosten har haft stor betydning for for hendes eget liv med megen gigt og slid, knogleskørhed og en periode med stress og angst – og glæder sig til at dele med andre.

Udgifter til råvarer ca. ke. 100,- pr gang

Lignende kurser