Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 330 kr/person

Kursusdage

 • 10-11-2021
  Onsdag
  10:00 - 12:00
 • 17-11-2021
  Onsdag
  10:00 - 12:00
 • 24-11-2021
  Onsdag
  10:00 - 12:00

Beskrivelse

Musik
Hold nr. 7721220004
Pris: kr. 330,-

10. november -  Livet bag trombonen
- Carsten Svanberg, professor, musiker

Vi får indblik i Carsten Svanbergs opvækst i arbejderkvarteret i København og den musikalske vej der startede i skoleorkestret og hans første job som musiker. En verden fyldt med musik og mange celebriteter. Carsten afholdt mesterklasser og solistkoncerter i mange lande hvor USA har indbudt Carsten 34 gange. Hør en musikers beretning fra bagest i orkestret til forrest som solist. Under foredraget bliver der også mulighed for at høre Carsten spille på sin trombone.


17. november -  Benny Andersens sange og tekster
- Stig Thorup Rasmussen, musiker


Et par timer om Benny Andersens forunderlige verden som digter, lyriker, forfatter, komponist og pianist. Benny Andersen mestrede det danske sprog på en underfundig måde, hvor han bragte ordspil og anden leg med ord ind i lyrikken i kombination med humor, skæve synsvinkler og små puf til danskernes dobbeltmoral. Stig har udvalgt 12 digte, som bliver læst op og blandet med en del af Benny Andersens sangtekster, hvor alle kan få mulighed for at synge med.


24. november – Erik Gribs toner, tradition og nærvær
- Erik Grib

Engagementet for sangen og de gode tekster har altid været et kendemærke for Erik Grip, som vil føre os ind i hans magiske verden, hvor musik og teksterne har ført til mange hæderspriser ud udmærkelser. En åbenhjertig Erik Grip fortæller og synger om sin begejstring for de danske sange, digte og om forfatterne. Et smittende og ganske morsomt engagement - især når der fortælles om Erik Grips egen slægt.


Lignende kurser