Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 100 kr/person

Kursusdage

  • 08-11-2022
    Tirsdag
    14:00 - 16:00

Beskrivelse

Kærlig nat og dag

Livet er. Og det bliver ved.

Helt til sidste åndedrag.

Hospicepræst på Diakonistiftelsens hospice Charlotte Clante kommer og fortæller om sit spændende job blandt patienter og pårørende.

Hun vil bl.a. fortælle, hvordan man får en plads på hospice, om det koster noget, om et hospice kun er for døende, hvem kan komme på hospice, kan ens pårørende overnatte og en hel masse mere…

Mange forbinder kun hospice med død. Men for os, der arbejder her, er det, det mest livsbekræftende sted at arbejde. Livet leves på hospice. Der er masser af sorg, vrede, angst og dybe samtaler, men også masser af latter, glæde, musik, sang og ikke mindst håb.

Livet stopper ikke, fordi man venter på døden!


Inde i dagens foredrag vil Finn Bjørn-Hansen fra Orbit Nordic komme og fortælle om Danmarks nye bæredygtige kiste ”Orbit” på blot 12 kg, som er lavet af en letvægtsplade der består af 80% mindre træ.

Finn sætter fokus på, hvor meget det bæredygtige valg af en Orbit kiste påvirker miljøet, hvordan ressourcebesparelse og energibegrænsning er indtænkt i design og konstruktion, og om hvorfor det er håbet, at Orbit bliver fremtidens selvfølgelige valg, når den sidste rejse skal planlægges.

Lignende kurser