Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 1280 kr/person
  • Nedsat betaling, Næstved 1120 kr/person

Kursusdage

  • 26-01-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 09-02-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 23-02-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 09-03-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 23-03-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 20-04-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30

Beskrivelse

Kunne du tænke dig at få flere grøntsager ind i hverdagsmaden – så kom med på dette kursus, hvor vi lave klassiske opskrifter i en ny og grønnere fortolkning –  Det kan være gryde og fad retter, tærter, brød, burger, tatar m.m.

Kurset henvender sig til dig der i forvejen kan lave mad, men gerne vil inspireres til at spise mere grønt.

Kurset lægger lige så stor vægt på at vi nyder hinandens selskab og får en god snak, både under tilberedelserne og efterfølgende når vi smager på vores vegetariske herligheder.

Medbring: En god kniv til grøntsager, et viskestykke og en karklud. Evt. et forklæde.

Underviser: Pernille Josephine Franseska Struer har siden hun fik konstateret leddegigt for 27 år siden, interesseret sig for at spise mere grønt og mere antiinflammatorisk, og deler på kurset ud af den grønne madglæde.

Vi deles om udgifter til råvarer, ca. 65 kr. pr. gang.

Lignende kurser