Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 1280 kr/person
  • Nedsat betaling, Næstved 1120 kr/person

Kursusdage

  • 19-01-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 02-02-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 02-03-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 16-03-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 30-03-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 13-04-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30
  • 27-04-2023
    Torsdag
    17:00 - 20:30

Beskrivelse

Antiinflammatorisk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver. Vi laver sund hverdagsmad, hvor smagen er i top af antiinflammatoriske råvarer, f.eks. grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer. ( Og indimellem lidt skaldyr, fisk eller lidt kød som tilbehør) Bliv glad for mad, hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.
Når vi har tilberedt de herlige sundheder, nyder vi den i hinandens selskab.
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt.
Råvarer er så vidt muligt økologiske.

Bemærk
Vi deles om udgifter til råvarer, ca. 65 kr. pr. gang.

Medbring: En god kniv til grøntsager, et viskestykke og en karklud. Evt. et forklæde.

Underviser: Pernille Josephine Franseska Struer har siden hun fik konstateret leddegigt for 27 år siden, interesseret sig for at spise mere grønt og mere antiinflammatorisk, og deler på kurset ud af den grønne madglæde.

Lignende kurser