Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 1280 kr/person
  • Nedsat betaling, Næstved 1120 kr/person

Kursusdage

  • 23-11-2022
    Onsdag
    17:00 - 20:00
  • 30-11-2022
    Onsdag
    17:00 - 20:00
  • 07-12-2022
    Onsdag
    17:00 - 20:00
  • 14-12-2022
    Onsdag
    17:00 - 20:00
  • 21-12-2022
    Onsdag
    17:00 - 20:00
  • 04-01-2023
    Onsdag
    17:00 - 20:00
  • 11-01-2023
    Onsdag
    17:00 - 20:00
  • 18-01-2023
    Onsdag
    17:00 - 20:00

Beskrivelse

Mad er alt for kinesere. ”Har du spist?” Når venner og bekendte mødes på gaden er det det første de spørger hinanden om. For så længe maven er fuld, har man det jo godt, og så er der jo ikke nogen grund til at spørge om mere.

I Kina og Japan er mad kultur, mad er kunst og æstetik, men næsten endnu mere vigtigt: det at spise er en nærmest hellig ting for mange japanere og kinesere. De lever ikke kun af mad, de lever for mad. Syn, duft, smag og endda lyd er alle essentielle dele af et måltid for både japanere og kinesere.
Kina er nærmest et helt kontinent og det afspejler sig selvfølgelig i maden, der er meget mere end forårsruller og svinekød i sursød sovs. Japansk mad er kendt for sushi, men er også en masse andre fantastiske retter. På dette kursus vil vi samtidig med at vi laver lækker og nem hverdagsmad fra primært Kina og Japan, høre om de forskellige køkkener og dets uendelig mange ukendte ingredienser og krydderier, så du kan forvandle dig til en habil ”asiatisk” kok derhjemme.

Underviser: Fu Deng. Passioneret madelsker, køkkenekvilibrist og te-entusiast. Hun kommer fra Sichuan-provinsen i Kina, der især er kendt for sin skønne krydrede mad og de mange hyggelige tehuse, men har boet i Danmark i snart 10 år.

Lignende kurser