Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 850 kr/person

Kursusdage

  • 13-05-2023
    Lørdag
    08:00 - 17:50

Beskrivelse

Fra Næstved kører vi til Johannes Larsens Museum. Museet er indrettet i kunstnerparret Johannes og Alhed Larsens smukke hjem, der ligger med en flot udsigt til Storebælt og med stort set den samme indretning, som da kunstnerparret boede der i begyndelsen af 1900-tallet. Parret fik boligen bygget i tæt samarbejde med arkitekt Ulrik Plesner – ét af deres ufravigelige krav var, at der i hvert rum kun måtte komme lys ind fra én side ”for ikke at få uorden i skyggeforholdene”! På museet venter to guider på os, og de vil vise os rundt i den smukke bolig og fortælle om Johannes og Alheds liv og kunst.

Efter ca. en time med guiden er der yderligere en time på egen hånd til at kigge nærmere på husets interiører og på malerierne. Man kan også gå en tur ud i haven, der med sine sjældne træer og buske og fine rosenbede er en oplevelse i sig selv.

En kort køretur bringer os ind til centrum af byen, hvor vi på Hotel Troense spiser en lækker frokost.

Herefter er der et par timer hvor vi kan bruge tiden efter eget ønske. Det kunne være at besøge det lille museum ”Farvergården” (gratis entré), hvor der er en udstilling om Kerteminde by og en udstilling om forskellige håndværksfag. Man kunne også besøge ”Høkeren”, en del af Østfyns museer, men indrettet som en gammel høkerforretning, hvor man kan købe alt fra legetøj til spegepølser! Man kan også bare gå en tur i den charmerende by med de mange små bindingsværkshuse.

Efter en dag med oplevelser i den charmerende by Kerteminde kører vi tilbage til Sjælland, så vi er hjemme sidst på eftermiddagen.

Prisen inkluderer: transport, entré og rundvisning på Johannes Larsen Museet, frokostplatte, Hotel Troense, kaffe i bussen

Dagens Program:
10.00: Rundvisning på Johannes Larsen Museet
12.30: Frokostplatte, Hotel Troense
16.00: Afg. fra Kerteminde

Vigtigt: Ture med flere opsamlingssteder:
Angiv ønsket opsamlingssted ved tilmelding.

A = Parkeringspladsen i Rådmandshaven
B = Sct. Jørgen Park v/Tanken

Lørdag den 13. maj 2023 Vælg opsamlingssted:
A: Rådmandshaven p-plads kl. 08.00-17.40
B: Sct. Jørgens Park v/Tanken kl. 07.50-17.30


Hold nr. 6223117992 Pris kr. 850,-

Bemærk

Tilmelding er bindende

Lignende kurser