Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 485 kr/person

Kursusdage

  • 31-10-2023
    Tirsdag
    18:00 - 19:40

Beskrivelse

Kom med denne aften, hvor vi skal tilbage til året 1835 hvor A.C. Perchs Thehandel blev grundlagt, og den første te kommer med store skibe til Europa. Herefter går rejsen ud i plantagerne, hvor der fortælles om, hvor de første te blade blev drukket, og hvordan man producerer the i de forskellige lande rundt omkring i verden. Vi kommer også omkring nye trends i teens verden samt vor tids interesse for te som nydelsesmiddel. Og vi skal bl.a. høre om, hvad der kendetegner en hvid, grøn, sort og oolong te, og ikke mindst hvordan de smager.
Under foredraget bliver serveret te ad libitum, samt friskbagte scones. Inden det er tid til en fælles smagning af 7-8 specifikke theer og med mulighed for at til at stille spørgsmål. Aftenen afsluttes med mulighed for køb i butikken, som åbnes specielt for os. Så kom med til en dejlig aften i teens verden.
Bemærk
Arrangementet er arrangeret af Marianne Bentzen og omfatter foredrag, te ad libitum og scones i Perchs thehandel. Mødested: A.C. Perchs Thehandel, Kronprinsensgade 5, 1. sal, 1114 København.Bemærk

Mødested: A.C. Perchs Thehandel, Kronprinsensgade 5, 1. sal, 1114 København

Lignende kurser