Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 250 kr/person

Kursusdage

  • 10-08-2021
    Tirsdag
    10:30 - 12:00

Beskrivelse

Med start fra Trianglen, Østerbros trafikale knudepunkt, der har tråde tilbage til middelalderlig arkitektur, Rusland, Genforeningen og fremtidens kommunikation, går vi ad Blegdamsvejen, der trods sit freddyldte navn, har været scene for voldsomme batalje, og fortsætter ind i selve Fælledparken, et barn af idrættens- og arbejderbevægelsens gennembrud omkring 1900, for at ende i et af vor tids eksistientielle valg: Michelinstjerne eller frikadeller med kartoffelsalat. Under vejs vil de mange spændende hændelser i kvarteret blive lys levende for os. Det er ekstern guide Henrik W. Jensen, der beretter om området på turen.

Bemærk

Guidet byvandring ved ekstern guide, Henrik W. Jensen.  Vi mødes ved billetkontoret, Store Triangel, 2100 Kbh. Ø. med Pia Mengel som står med et AOF Skilt.

Lignende kurser