Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 295 kr/person

Kursusdage

  • 06-08-2021
    Fredag
    10:00 - 11:30

Beskrivelse

Overgartner Tom Knudsen har sagt ja til at give AOF en eksklusiv rundvisning i Tivolis prægtige gamle have før åbningstid. Tivoli er jo en gammel dame - 178 år her i 2021. Blomsterne og lysene har altid været en stor del af parken. Tom vil fortælle om de forskellige sæsoner i Tivoli, set fra en gartners side, Tivolis forskellige haveanlæg, udvikling af haveanlæggene og tankerne, der ligger bag valg af planter, om fortid og fremtid for haven. Vi vil ligeledes høre om det daglige arbejde, overvintring af eksotiske planter og årstidernes fordele og udfordringer, samt om en have der faktisk begyndte helt uden forlystelser. I vores tid er havens åbningstid og sæson blevet udvidet, og den besøges af ca. fem millioner gæster på årsbasis. Den helt store udfordring for gartnerne og arkitekterne er at bevare eventyrfølelsen i haven, samtidig med at den skal være tidssvarende. Tivoli besøges normalt af omkring 5 millioner gæster hvert år. Spørgsmål undervejs vil naturligvis være mere end velkomne.

Bemærk

Entre til Tivoli er inklusiv i prisen. Vi har guide internt i Tivoli ved overgartner Tom Knudsen. Mødestedet er Tivolis Hovedindgang, Vesterbrogade 3, hvor vi mødes senest kl 09:55 med Pia Mengel, som står med et skilt med AOFs navn på.

Lignende kurser