Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 265 kr/person
  • Arbejdsledig, Tårnby 191 kr/person
  • Efterløn, Tårnby 191 kr/person
  • Pensionist, Tårnby 191 kr/person

Kursusdage

  • 14-11-2023
    Tirsdag
    16:15 - 18:30

Beskrivelse

Prisen inkluderer rundvisning i nærområdet og særrundvisning på Nordisk Film.
Kom med til et stykke kulturhistorie og mærk områdets helt specielle stemning og oplev filmmagien inden for i filmstudiet.
I hjertet af Valby ligger verdens ældste og stadig producerende filmselskab, Nordisk Film, som siden 1906 har produceret nogle af Danmarks største film, tv-programmer, talkshows, reklamer og musikvideoer. Tusindvis af produktioner har fundet sted i den magiske filmby, og nogle af filmhistoriens største stumfilm er netop skabt på selskabets ikoniske glasscener. Hele Korsbæk fra Matador er optaget i Nordisk Films egen baghave, og Olsen Banden har begået adskillige indbrud og kup på den historiske Scene 4. Men også flere af de omkringliggende gader og bygninger i Valby, er blevet brugt og inddraget som kulisse, særligt i flere Olsen Banden film.
På denne tur skal vi først på opdagelse i Nordisk Films nabolag – og se om vi kan genkalde nogle af dansk films legendariske lokationer og scener, såsom stedet hvor Dynamit-Harry kom så grueligt galt af sted, og Kjeld og Yvonnes tidligere hjem (som dog ikke findes mere). Herefter skal vi på særrundvisning bag kulisserne hos Nordisk Film, hvor vi kommer helt tæt på de historiske scener, hører sjove anekdoter om tidens største skuespillere og produktioner, og genser flere af kostumerne fra Olsen Banden, Huset på Christianshavn og Matador.

Bemærk

Mødested: Valby Tingsted ved skulpturen ”Konen med hundene”, Valby Langgade, 2500 Valby

Lignende kurser