Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 290 kr/person
  • Arbejdsledig, Tårnby 214 kr/person
  • Efterløn, Tårnby 214 kr/person
  • Pensionist, Tårnby 214 kr/person

Kursusdage

  • 11-11-2023
    Lørdag
    11:00 - 13:45

Beskrivelse

Prisen inkluderer guide og særrundvisning med besøg i Mastekranen og ombord på Peder Skram og kort guidet gåtur på dele af marinestation Holmens område. Kom gerne i god tid.
Kom med til en spændende lørdag fyldt med oplevelser på det historiske Nyholm, bedre kendt som Holmen, som var orlogsflådens base gennem 300 år. Vi skal på en guidet gåtur rundt på dele af Marinestation Holmens område og opleve Sixtus Batteriet, Holmens Hovedvagt kaldet ”Under Kronen” og skulpturen af Thorvald Bindesbøll.
Via en særomvisning skal vi besøge Skibene på Holmen, som er Danmarks ældste koldkrigsmuseum, og som på museumsområdet udstiller fregatten PEDER SKRAM, torpedomissilbåden SEHESTED, ubåden SÆLEN og den nok så kendte Mastekran. På denne tur skal vi ombord på fregatten PEDER SKRAM og opleve det miljø Søværnets besætninger boede og arbejdede i, når de bemandede skibene, som eks. i en spændt periode i dansk historie under Den Kolde Krig. Og så kan I godt glæde Jer til, at vi skal helt til tops i pejlemærket for Holmen, selveste Mastekranen tegnet af arkitekten Philip de Lange og med en storslået udsigt over havnen, Amager – og området, der emmer af historie.

Turen er ikke for gangbesværede grundet besøg i materiel med mange trapper.


Bemærk

Mødested: Under Kronen, A. H. Vedels Plads tæt på Elefanten i den nordligste ende af Nyholm.

GPS koordinater: 55.688720, 12.605653

Bemærk! Kom i god tid.

Turen er ikke for gangbesværede grundet besøg i materiel med mange trapper.

Lignende kurser