Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 875 kr/person

Kursusdage

  • 30-09-2023
    Lørdag
    08:55 - 19:10

Beskrivelse

På denne tur skal vi først til Svendborg hvor Danmarks eneste kostumemuseum.  Danmarks Kostumarium har set dagens lys, ved hjælp af mange frivillige, der har lagt krop og sjæl i arbejdet, og ved hjælp af private donationer.

Vi får en rundvisning i udstillingen ”Skræddersyede Drømme” om scenograf Karin Betz´ mange imponerende kostumer. Derudover vil vi få et indblik i de overvejelser en kostumedesigner gør sig, inden kostumet til en bestemt karakter designes og sys og vil se, hvad der sker på kostumeværkstedet bag kameraet eller scenetæppet. Thomas Sjølanders, der har leveret kostumebroderi til mange internationale produktioner, har et broderiværksted på museet og et showroom, hvor vi kan se udstillede prøver fra kendte film- og TV produktioner.

Fra Svendborg kører vi nu til naboøen Tåsinge, hvor vi spiser frokost. Efter frokosten kan vi nå at besøge Tåsinge Museum, der er et lokalhistorisk museum med fortællinger og genstande fra tidernes morgen til i dag, fra høj og lav og fra skibsfart og landbrug. Vi får en guidet rundvisning og får også historien om det store kærlighedsdrama med den fatale afslutning på Tåsinge, nemlig historien om Sixten Sparre og Elvira Madigan.


På hjemturen til Sjælland vil der blive serveret kaffe i bussen.                                                                          TUREN ER IKKE EGNET FOR GANGBESVÆREDE

Prisen inkluderer: transport, Storebælt t/r, entré & rundvisning, Danmarks Kostumarium, frokostbuffet (excl drikkevarer), entré på Tåsinge Museum, kaffe i bussen


Busafgang:


Næstved, Sct. Jørgens Park                                 Afg. 08.30         Hjemkomst 18.15

Næstved, Rådmannshaven                                 Afg. 08.40         Hjemkomst 18.25

Ringsted F24, Nørretorv,                                     Afg. 09.25         Hjemkomst 19.10

Slagelse Busterminal,Ndr.Stationsvej               Afg. 10.00         Hjemkomst 17.30
Lignende kurser