Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 895 kr/person

Kursusdage

  • 14-10-2023
    Lørdag
    09:15 - 15:25

Beskrivelse

Efter endt opsamling kører vi til Korsør, hvor vi mødes med vores guide og kører via Storebælt-forbindelsens betalingsanlæg ad Europas tredjelængste hængebro ud til Sprogø, hvor vi på denne tur har speciel adgangstilladelse. På turen får vi fortalt historien om  Pigehjemmet. Vi besøger ikke bygningerne, men får fortalt de gode og grumme historier, der går tilbage til længe før pigehjemmet blev oprettet, blandt andet får vi fortalt om Valdemar den Stores Borg, som vi stadig kan se ruin-resterne af. Vi går rundt på Gammel Sprogø og kører rundt på Ny Sprogø. Undervejs får vi fortalt om øens natur og historie samt om Storebæltsforbindelsen. Sprogø byder på et fantastisk dyreliv og der bliver mulighe for at komme helt tæt på - og ind under - Storebæltsbroen. 

Efter at have samlet appetit på Sprogø kører vi til Restaurant Laguna i Korsør, hvor de venter os med frokostbuffet inklusive kaffe og kage.  

Efter frokost kører vi retur til opsamlingsstederne. 

Turen er IKKE egnet for gangbesværede. 

Prisen inkluderer: transport, 3 timers guidet tur på Sprogø, frokost på Restaurant Laguna (ekskl. Drikkevarer) og kaffe i bussen

Busafgang: kl. 9.15 fra Slagelse Busterminal, hjemkomst c a. kl. 15.25 Slagelse Busterminal

                                                         

Lignende kurser