Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 950 kr/person

Kursusdage

  • 15-06-2024
    Lørdag
    06:45 - 19:55

Beskrivelse

Denne tur giver en unik mulighed for at kombinere et besøg i den fine park ved Sofiero Slot med en suveræn udstilling af gamle, flotte, hurtige eller sjældne biler.
Selve Sofiero slot er bygget i slutningen af 1800-tallet og parken er især skabt af Kronprinsparret Gustaf Adolf og Margaret, der begge var meget haveinteresserede. I 1973 testamenterede Gustaf VI Adolf Sofiero til Helsingborg. Takket være Margareta og Gustaf Adolfs brændende haveinteresse kan titusinder af besøgende hvert år nyde denne smukke slotspark, som er verdenskendt for sine rododendron, som står i flor fra midt maj til midt juni.
Der er efterhånden blevet tradition for at der afholdes ”Sofiero Classic Cars” en weekend i juni hvert år. Her vil parken være indtaget af bil- og motorcykelentusiaster, der stolte viser deres køretøjer frem. Der vil være gamle og nye racerbiler, gamle og nye luksusbiler samt motorcykler. Der vil sandsynligvis både være opvisning og konkurrencer og i det hele taget en fantastisk stemning i den gamle park.
 
Efter opsamlingen sætter vi kursen direkte mod Helsingør, alt imens der undervejs nydes en kop buskaffe. Vi tager med én af de elektriske ForSea færger til Helsingborg, og kører den korte tur ud til det flotte Sofiero Slot.
 
Der vil først være lidt tid til at gå rundt i parken ELLER studere nogle af de flotte biler. Så er der gjort klar til frokost til os, hvorefter der igen vil være tid til at nyde parken med dens ”særudstilling”. Inden vi skal hjem serveres der kaffe og hjemmebag i Café Glasverandaen.
Vi kører hjem via Helsingborg-Helsingør og herfra videre til Sydvestsjælland efter en dag i smukke omgivelser og med smukke biler på nethinden!
 
Prisen inkluderer: transport, sejltur t/r til Helsingborg, entré til Sofiero, frokost, kaffe & kage, kaffe i bussen
 
Dagens Program (ændringer af tider kan forekomme):
11.00: Ankomst på Sofiero
12.30: Frokost, kylling, salat, vand og brød
15.00: Kaffe og kage
 
Afgangs- og ankomsttider:
                                                                 Afgang         Hjemkomst
Slagelse, Busterminal, Ndr. Stationsvej 06.45             19.55
Næstved, Rådmandshaven                     07.30             19.05
Næstved, Sct. Jørgens Park                    07.40             18.55
F24, Nørretorv Ringsted                         08.25             18.10

Lignende kurser