Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 150 kr/person

Kursusdage

  • 12-07-2023
    Onsdag
    10:00 - 12:30

Beskrivelse

Du får muligheden for en hyggelig tur rundt på Københavns gallerier, hvor Louise Weile guider og fortæller om kunstnerne og værkerne. Vi slutter af med en kop kaffe eller frokost, hvis man har lyst til det.

Louise Weile

Med speciale indenfor kunstformidlingens sprog, er Louise særligt optaget af inkluderende kunstformidling, der henvender sig til alle; både dem med og uden forkundskaber inden for kunstområdet.

Louise arbejder som Gallery Manager for Formation Gallery på Gasværksvej, og er freelance kommunikationsmedarbejder for Art Week..

Formidling har altid været omdrejningspunktet for Louises arbejde. Hun har tidligere arbejdet som ansvarshavende redaktør på Magasinet Kunst, klummeskribent på kunsten.nu, PR-ansvarlig for Avlskarl Gallery og galleriassistent for Christian Andersen.
Udover sin kunstfaglige baggrund (cand.mag.) har Louise bred praktisk uddannelse inden for teater, dans, maleri og fotografi.

”Jeg er optaget af aktuelle tendenser indenfor æstetik, musik, kunst og kultur og brænder for synliggørelse og formidling af netop disse felter. Jeg ønsker at formidle kunst til de kunstfaglige, de kunstinteresserede, og til dem, der ikke vidste, at de var interesserede i kunst”, Louise Weile

Bemærk

Forskellige steder i København. Det endelige program for gallerierne bliver klart i løbet af foråret.

Lignende kurser