Beskrivelse
Ude midt Hareskoven finder du en brygkælder under restaurant Skovlyst, hvor der
brygges helt særlige øl af store bronzekar til udskænkning i restauranten. Det er
mikrobryggeriet Skovlyst, hvor filosofien bag øllet er gode råvarer i fin balance, inspireret af årstiderne. Og øllet, som kun bliver eksklusivt solgt på stedet, er udviklet i tæt samarbejde mellem brygmestren og kokken i restauranten for at opnå den perfekte balance mellem mad og øl. Denne aften skal vi på en rejse gennem øllets historie med brygmester, Anders, der blandt kogekar og øl der gærer, vil indvie os i, hvordan han brygger øl på Bryggeri Skovlyst. Vi skal bl.a. høre om sammensætningen af de forskellige råvarer, produktionens stadier, og hvordan Skovlysts øl får sin helt unikke smag. Undervejs skal vi selvfølgelig også smage på flere af de forskellige typer af øl, der produceres netop her. Og slutteligt er der mulighed for at købe din favorit (eller flere) med hjem på flaske – denne aften med helt specielle fredagstilbud. Bemærk: Det er muligt selv at bestille bord i restauranten til spisning efterfølgende, og hvis der bookes på forhånd, byder huset denne aften på en velkomst øl til deltagere i
arrangementet (siges ved bestilling).
Bemærk
Arrangementet er arrangeret af Marianne Bentzen og omfatter besøg i Bryggeri Skovlyst med rundvisning, foredrag og smagning af 4 slags øl, samt gode tilbud på aftenen. Vi mødes: Bryggeri Skovlyst, Skovlystvej 2, 3500 Værløse.