Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 175 kr/person

Kursusdage

  • 17-06-2021
    Torsdag
    13:30 - 15:30

Beskrivelse

For enden af Dronninggårds Alle i Holte findes et helt fortryllende område omkranset af Furesøen, skoven og parken. Herude på Næsset findes der mange gemte fortællinger om dronning Sophie Amalies Dronninggård; Danmarks første romantiske landskabshave i engelsk stil; og venskabet mellem Næsseslottets bygherre Frédéric de Coninck og parkens arkitekt J.F.H. de Drevon. Vi skal høre alle historierne på denne tur i det fri rundt på Næsset og opleve de historiske monumenter, som er gemt i parken, bl.a. Søjlen til ære for handel og Søfart; Obelisken og selvfølgelig Næsseslottet.

Bemærk

Arrangementet inkluderer guidet gåtur i raskt tempo i ca. 2 timer i Næsseslottets park. Turen er ikke for dårligt gående. Mødested er: Restaurant Jægerhuset, Dronninggårds Allé 126, 2840 Holte. Parkeringsplads ved mødestedet!

Lignende kurser