Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 300 kr/person
  • Folkepens socialpens efterløn Hvidovre 270 kr/person

Kursusdage

  • 02-10-2021
    Lørdag
    11:00 - 15:45

Beskrivelse

Placeret midt i Øresund bare 30 minutter fra København, ligger Ungdomsøen på det gamle ”Middelgrundsfortet”. I 2014 købte en fond fortet med det formål at give unge en unik mulighed for selv at skabe og gennemføre aktiviteter, skabe nye fællesskaber på tværs af ungdomskulturer og igangsætte en større ungdomsbevægelse, der rækker ud over middelgrundsfortet.
Tag med på en guided tur rundt på øen og oplev en vild oplevelsesplatform og et udviklingscenter for hele Danmarks ungdom.
Det er initiativtagernes ønskes, at der på Ungdomsøen er plads til at både debattøren, holdspilleren, rollespilleren, atleten, digteren, spejderen, programmøren, danseren, musikeren og alle andre unge kan samles om hver deres unikke aktivitet. På den måde skabes møder på tværs, så unge, der ellers ikke ville finde sammen, mødes i nye aktiviteter og fællesskaber.
Sejltur til/fra øen samt guided rundvisning er med i prisen. Medbring madpakke, drikkevarer kan købes på øen. Påklædning og fodtøj bør være afpasset vejret.
Mødested: Færgen overfor Nyhavn 71, mødetid 10.45.

Bemærk

Mødested: Færgen over for Nyhavn 71

Lignende kurser