Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 275 kr/person

Kursusdage

  • 05-07-2021
    Mandag
    13:00 - 15:30

Beskrivelse

Nordøstamager er et af Københavns mest interessante områder. Tidligere var der tung industri med mindre værkstedsarealer. Men i de seneste 10 år har området haft en eksplosiv udvikling til et område med bl.a. mange nye boliger i huse op til 20 etager. Nogle af boligerne er gangske kostbare, men de fleste er nu tilgængelige for mange. Der er langt mellem stor arkitektur og byplanlægningen lader meget tilbage at ønske. Man kan dog stadig finde kolonihaver, grønne pletter og tjæreduftende havne. En de af området er stadig industriområde, men fremtiden vil nok byde på store forandringer, når unge, kreative kræfter giver området liv og hypet aktivitet. Eftermiddagen byder på en guidet byvandring ved ekstern guide Paul, som er arkitekt. Vi går gennem gamle gårde og industrikomplekser, gennem tætte boligkvarterer og gennem kvarteret med de mange højhuse ud til Amager Strandvej og fortsætter til de sjove skjulte steder med selvgroet stemning og havnemiljøer og oplever hele Copenhagen Beverly Hills-området, som er et nyt og blomstrende område i byen.

Bemærk

Byvandringen omfatter en guidet gåtur med ekstern guide Paul i Nordøstamager og Copenhagen Beverly Hills området. Mødested:ved nedgangen til Lergravsparkens Metrostation, 2300 Kbh. S.. Arrangeret af  Pia Mengel som møder jer hvor turen starter med et AOF skilt.

Lignende kurser