Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 175 kr/person

Kursusdage

  • 19-06-2021
    Lørdag
    10:00 - 12:00

Beskrivelse

Vi skal langs kanten af Københavns Havn startende i Churcillparken til Skuespilhuset /Nyhavn og retur med masser af oplevelser undervejs. På rundturen starter vi ved Gefionspringvandet og skal høre om St Alban´s Church og det nye Frihedsmuseum. Vi skal langs Nordre Toldbod, hvor Kongeskibet anløber og Mærsk har til huse. Høre lidt om havnen, Holmen med Ubåden Sælen, Operaen og CopenHill i det fjerne. På turen i det fri langs molekanten skal vi også opleve både Heerup Haven; Den Kongelige Afstøbssamling med de flotte figurer; Amaliehaven med kig til Amalienborg; og Ofelia Plads med Skuespilhuset. Turen tur/retur er på ca. 3 km.

Bemærk

Arrangementet inkluderer guidet gåtur på ca. 2 timer fra Churcillparken via Nyhavn, Nordre Toldbod til Ofelia Plads. I alt ca. 3 km. Turen er ikke for dårligt gående. Mødested er: Ved Gefionspringvandet i Churchillparken.

Lignende kurser