Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 175 kr/person

Kursusdage

  • 11-06-2021
    Fredag
    14:00 - 16:00

Beskrivelse

Frederiksberg har altid haft sin helt egen identitet og charme. Området blev en selvstændig kommune i midten af 1800-tallet, men Frederiksbergs historie går meget længere tilbage. Det begyndte med Christian IV´s ladegård og tyve hollandske amagerbønders gårde ved Allégade. Hør om kongelige sommerhuse ved Frederiksberg Runddel og hvordan de førte til slottet, kongelig beboelse, forlystelser og restauratører. Er der noget man forbinder med Frederiksberg, så er det netop teatrene, barerne og forlystelseslivet. Men livet på de skrå brædder kunne være barskt. Hør om humoristen og skuespilleren Storm P, Dirch Passer og Kjeld Petersen, Jytte Abildstrøm og Daimi og mange flere.

Bemærk

Byvandring med Bjarne H. Lundis på Frederiksberg. Mødestedet er ud for Frederiksberg Slot, Roskildevej 28, 2000 Frederiksberg og turen slutter nær Frederiksberg Runddel.

Lignende kurser