Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 175 kr/person

Kursusdage

  • 27-07-2021
    Tirsdag
    10:00 - 11:30

Beskrivelse

På denne byvandring ser vi de vigtigste gavlmalerier samen med kunsthistoriker Michelle Garnier. Både Frederiksberg og København har rige traditioner for gavlmalerier. Vi tilbyder 4 forskellige gåture denne sommer. Frederiksberg kommune og Valby har de seneste år fået lavet flere gavlmalerie, og der er flere facader, som sætter fokus på Storm P., som er en vigtig kunstner på Frederiksberg. Han har bl.a. sit eget museum ved Frederiksberg slotshave. - Se beskrivelse af ruten for denne tur under tilmeldingsoplysninger.

Bemærk

Vil du med på byvandring og se byens gavlmalerier med kunsthistoriker Michelle Garnier? Tur nr. 1: Vi mødes ved Frederiksberg Stations indgang. Turen varer ca. 1,5 timer og kræver at man kan gå ubesværet. Vi går fra Frederiksberg Station til Frederiksberg Svømmehal. Michelle har håndsprit med og vi holder god afstand. Gruppen er på max 12 personer. Spørgsmål undervejs er velkomne.

Lignende kurser