Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere, da der er forskel på, hvilke kommuner, der giver tilskud til forskellige grupper af borgere. Du bliver derfor bedt om at indtaste din bopælskommune, hvorefter du får vist de priser, der er tilgængelige for dig.
  • Fuldt betalende 275 kr/person

Kursusdage

  • 26-07-2021
    Mandag
    10:00 - 13:00

Beskrivelse

På denne byvandring ser vi de vigtigste monumenter såson Københavns Rådhus (hvor vi starter), Christiansborg samt Amalienborg, krydser Strøget og Nyhavn og meget andet, alt efter covid19s u/muligheder samt vejret. Der er fokus på kunst og kultur, arkitektur og historien. Vi ser på byen som en levende organisme, fra en lille by i middelalderen til den moderne metropol, som vi kender i dag, med dens kerne som kaldes City. Byvandring med kunsthistoriker Michelle Garnier.

Bemærk

Vil du være turist i egen hovedstad? Vi mødes med kunsthistoriker Michelle Garnier ved trappen til Københavns Rådhus. Turen varer op til 3 timer og vi går fra Rådhuset til Den Lille Havfrue. Michelle har håndsprit med og vi holder god afstand. Gruppen er på max 12 personer. Spørgsmål undervejs er velkomne.

Lignende kurser