Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 300 kr/person

Kursusdage

  • 25-09-2021
    Lørdag
    11:00 - 13:00

Beskrivelse

Smukke gamle Nyhavn fra 1673 er altid en tur værd.
Med byhistorikeren Allan Mylius Thomsen vandrer vi op og ned ad Nyhavn. Vi hører om området, de smukke gamle huse og de mange skæbner der har befolket Nyhavn. Om tiden da Botanisk Have lå i Nyhavn, da H.C. Andersen skrev sine første eventyr i den gamle havn, komponisten Kuhlau skrev bl.a. "Kong Christian stod ved højen mast" i et af havnens huse. 

Det er også historien om Nyhavn, da de mange havneknejper var befolket med Nyhavnspiger, boldværksmatroser, havnearbejdere, ægte søfolk, jazz- og pigtrådsmusikere. Da Nyhavn i 1960'erne blev modecentrum, og om tatovørerne og deres farvestrålende kunst.

Der bliver tid til en enkelt øl undervejs, og afslutning med spisning på restaurant "Gilleleje". Prisen inkluderer maden, men ikke drikkevarer. Alle byvandringer varer 2 timer.

Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen er uddannet som reklametegner i 1971 og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole 1992. Allan Mylius Thomsen har bl.a. tilrettelagt en lang række radio- og tv-programmer.

Bemærk

Vi mødes kl. 11 ved Mindeankret ud mod Kgs. Nytorv. 

Vi vandrer op og ned ad Nyhavn. Der bliver tid til en enkelt øl undervejs, og afslutning ca. kl. 13 med spisning på restaurant "Gilleleje".


Lignende kurser