Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 365 kr/person
  • Efterløn Brøndby, Brøndby 185 kr/person
  • Ledig over 50 år Brøndby, Brøndby 185 kr/person
  • Pensionist Brøndby, Brøndby 185 kr/person

Kursusdage

  • 29-10-2023
    Søndag
    11:00 - 13:00

Beskrivelse

Kom med ud i naturen og oplev et strejf af jagt, historie og royale aner, når vi skal på en guidet gåtur gennem Dyrehaven og have særrundvisning på Eremitageslottet. På vej til slottet oplever vi Hvidtjørnesletten og de mange hjortevildt. Får løftet sløret omkring de mange træer med kongelige navne som eks. Christian 5.'s Eg. Hører om den skjulte skat nær Magasindammen og de mange traditioner i den 1100 ha. store Dyrehaven, heriblandt parforcejagterne. På toppen mødes vi af Eremitageslottet fra 1700-tallet, som altid har været centrum for kongehusets jagter, og som i vor tid danner rammen om Hubertusjagten. Slottet er kun åbent for offentligheden i begrænset omfang, men på denne tur skal vi opleve jagtslottet indefra med en særrundvisning med intern guide. Arrangementet inkluderer guidet gåtur i det fri og rundvisning på Eremitageslottet.

Bemærk

Arrangementet inkluderer guidet gåtur i det fri og rundvisning på Eremitagen. Der er parkering ved Springforbivej. Rundvisningen er ikke egnet for kørestols-/rollatorbrugere pga. trapper. Start og slut er ikke ens. Mødested: Lågen til Dyrehaven ved Springforbi, Springforbivej, 2930 Klampenborg. Slutsted: Eremitageslottet, Dyrehaven, 2930 Klampenborg. - Der er mange parkeringsmuligheder ved Springforbivej.

Bemærk

Arrangementet inkluderer guidet gåtur i det fri og rundvisning på Eremitagen. Der er parkering ved Springforbivej.
Rundvisningen er ikke egnet for kørestols-/rollatorbrugere pga. trapper.
Start og slut er ikke ens. Mødested: Lågen til Dyrehaven ved Springforbi. Slutsted: Eremitageslottet, Dyrehaven, 2930 Klampenborg. Der er mange parkeringsmuligheder ved Springforbivej.

Lignende kurser