Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 165 kr/person
  • Arbejdsledig, Tårnby 91 kr/person
  • Efterløn, Tårnby 91 kr/person
  • Pensionist, Tårnby 91 kr/person

Kursusdage

  • 29-09-2023
    Fredag
    15:30 - 17:30

Beskrivelse

Århusgadekvarteret i Nordhavn
Århusgadekvarteret i Nordhavn er en spændende bydel i konstant udvikling, hvor nye tiltag og bygninger, som den kunstigt anlagte Kronløbsøen, Kanonhusets to søskende, og den 60 meter høje cylinderformede PFA-bygning på nordtippen, fortsat skyder op og forandrer kvarterets udseende.
Området rummer samtidig over 100 års historie som handels- og industriområde som en del af Københavns Frihavn. En fortid, som delvis bevares med de ikoniske siloer: The Silo, Frihavnstårnet og Portland Towers samt Den røde by og de tidligere pakhuse og gadenavne.
Vi skal rundt i hele kvarteret på Redmolen og opleve de arkitektoniske og historiske bygninger i Århusgadekvarteret, der tillige er et charmerende bykvarter tæt på vandet. Vi skal have det fulde overblik på toppen af det 24 meter høje multifunktionelle hus, Konditaget Lüders, se den tidligere våben- og ammunitionsfabrik, Riffelsyndikatet, og selvfølgelig høre om områdets fortid, nutid og fremtid.

Så kom med til guidet gåtur i Århusgadekvarteret med masser af oplevelser. Turen egner sig ikke for gangbesværede.

Det kan varmt anbefales at afslutte dagens rundvisning med spisning på egen regning på en af de mange hyggelige restauranter i Århusgadekvarteret.


Bemærk

Turen omfatter guidet gåtur i Århusgadekvarteret og egner sig ikke for gangbesværede.

Lignende kurser