Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 560 kr/person

Kursusdage

 • 04-11-2023
  Lørdag
  10:00 - 15:00
 • 05-11-2023
  Søndag
  10:00 - 15:00

Beskrivelse

Drømmer du om at åbne et Bed & Breakfast?
AOF København udbyder nu for første gang et kursus i at åbne og drive et Bed & Breakfast eller et AirBnB.

Vil du gerne sætte tempoet ned og hygge om turister og andre gæster?

Nu har du muligheden for at lære hvordan du giver dem en god oplevelse og samtidigt sikrer dig selv en fair indtægt.

Kurset er både for dig der overvejer at drive et B&B som deltidsbeskæftigelse og dig der ønsker at leve af det. Du er også velkommen, hvis du leger med tanken om at leje ud gennem AirBnB, enten derhjemme eller i sommerhuset.
Hvis du allerede er i gang, vil du helt sikkert også komme hjem med gode tips, for vi dykker også ned i annoncering, gratis reklamemuligheder og sociale medier.

Vi kommer bl.a. omkring økonomi, moms og fradrag, forskellige typer af overnatningsmuligheder, gæstetyper, hvordan du prissætter dit sted, hvad du kan forvente at omsætte, hvor du kan reklamere gratis og betalt, og om du skal have en hjemmeside og et bookingsystem.
Vi ser også på den optimale indretning af dit sted, hvilke fordele og ulemper det har at bruge booking.com og AirBnB, de forskellige sæsoner, hvordan en dag forløber i højsæsonen og hvordan du leverer den bedste service til dine gæster.
Ekstra god service betyder nemlig alverden i forhold til gode anmeldelser!

Formålet med kurset er at klæde dig på ift. alt det praktiske, men også give dig en forståelse for hvordan hverdagen forløber. Når du går hjem, skulle du gerne være helt afklaret ift. om et B&B passer til dig og din livsstil (og resten af husholdningens).

Praktisk info
Der er indlagt tid til frokostpause og kaffepauser skal vi selvfølgelig også holde. Husk din egen forplejning.


Hej, jeg hedder Anette og jeg ejer Anettes Bed & Breakfast Falster.
Mit B&B i åbnede i sommeren 2020, og dengang kunne jeg ikke finde en samlet oversigt over hvordan man gør ift. skat, regler om fødevarer og alle de andre ting man pludselig står med som ny B&B-ejer.
Og selvom jeg har en baggrund i eventbranchen (fra Nationalmuseet og Øksnehallen) så var der alligevel nogle ting i forhold til bookingsystemer og markedsføring der kom som en overraskelse.
Derfor underviser jeg i hvordan du kan åbne et B&B, så du kan slippe for at bruge timer på Google uden at have nogle at sparre ved. Det gode ved Bed & Breakfast kurserne er nemlig, at du også får andre at sparre med, der går med nøjagtig samme drøm.
Om vinteren hjælper jeg mindre virksomheder med deres markedsføring, især nyhedsbreve og tekster til hjemmesider, når jeg ikke oversætter romaner og lægger undertekster på serier.

www.anettesbbfalster.dk
www.dinonlinefreelancer.dk

Lignende kurser