Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 465 kr/person

Kursusdage

  • 25-05-2024
    Lørdag
    10:30 - 15:00

Beskrivelse

Aktier for let øvede - Teknisk Analyse

I dette forløb kigger vi mere på de tekniske faktorer i aktiemarkedet og dykker dybere ned i Teknisk Analyse. Vi skal arbejde med, hvordan du kan analysere aktier, indeks, mm. ud fra Teknisk Analyse.

Vi kommer til at kigge på de mest effektive værktøjer indenfor Teknisk Analyse til at spotte trends, samt advarsler. Desuden hvordan du kan bruge Teknisk Analyse til at definere din risiko, samt opbygge en portefølje. Vi taler også om makro-tendenser og kombinerer dem med Teknisk Analyse.

Kurset henvender sig primært til let øvede investorer, som vil bygge videre på den viden om markedet de allerede har og få flere værktøjer til at handle ud fra.

Gert Hansen har 34 års erfaring fra investering, bl.a. 21 år som professionel investor/trader i store danske banker og 13 års erfaring som privat investor.

Det har givet ham stor erfaring indenfor investering i aktier og valuta og et stort kendskab til markedsmekanismer. Gert taler i et sprog, der er til at forstå.

Gert Hansen har været med under de store kriser som EMS-krisen, Finanskrisen, 9/11 og Coronakrisen. Han har været i Børsen, samt i radioprogrammet ”Millionærklubben”. Derudover er han ansvarlig for Facebook aktiegruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker".

Lignende kurser