Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

Kursus for dig der har udfordringer når du skal tale foran andre.
Dette er et intensivt kursus med en kombination af teori, masser af praktiske øvelser, og udfordringer der forhåbentlig vil rykke dine grænser, og overbevise dig om at du kan gøre det.

Du får nogle gode redskaber og en teoretisk indsigt i metoder, øvelser og praktiske foranstaltninger, der kan hjælpe dig til at overvinde frygten ved at tale foran andre, hvad enten det drejer sig om en præsentation foran dine chefer, talen til brylluppet, eller du skal lave oplæg på den store konferencescene.
Dette vil kursus vil gøre det nemmere for dig at tale foran andre, stå på en scene hvad enten det er en lille hyggelig sammenkomst, en fremlæggelse ifbm job, en jobsamtale, en mundtlig eksamen eller noget helt femte.

Byhøjskolens kurser er åbne for alle, men er særligt målrettede til beboere hos Boligkontoret Fredericia og boli.nu.
Hvis du bor hos et af boligselskaberne, skal du derfor vælge pristypen Byhøjskolen Fredericia.
Andre deltagere skal vælge pristypen Fuldt betalende Byhøjskolen Fredericia er støttet af BL – Danmarks Almene Boligers pulje mod ensomhed skabt af coronaepidemien.
Bag projektet står Boligkontoret Fredericia, Boli.nu, AOF Center Sydjylland, Hannerup Kirke, Fredericia Tyrkisk kulturforening, Foreningen Korskær og den Boligsociale Helhedsplan Fredericia.

Kurset vil foregå i Multirum 1 (lille sal) alle gange på nær d. 7/9, hvor det afholdes i Multirum 3.


Lignende kurser