Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 550 kr/person

Kursusdage

 • 28-10-2023
  Lørdag
  10:00 - 14:30
 • 29-10-2023
  Søndag
  10:00 - 14:30

Beskrivelse

Oplev spændingen ved at skabe dit eget blog- eller nyhedssite med vores WordPress kursus. Hos AOF Djursland tilbyder vi et intensivt weekendkursus, hvor du vil lære alt, hvad der kræves for at opbygge, vedligeholde og skrive fængslende indlæg, der tiltrækker flere læsere og følgere.

På kurset vil du få hands-on erfaring med installationen af WordPress, og vi vil guide dig gennem processen trin for trin. Uanset om du er teknisk kyndig eller nybegynder, vil vores erfarne undervisere sikre, at du føler dig tryg og i stand til at håndtere platformen.

Men det stopper ikke der. Vi vil også dykke ned i kunsten at skrive indhold, der engagerer og fænger læserne. Du vil lære om forskellige skriveteknikker, tone og stemning, samt hvordan du strukturerer dine indlæg på en måde, der holder læserne interesserede fra start til slut.

Markedsføring er også en vigtig del af at opbygge et succesfuldt blog- eller nyhedssite. Derfor vil vores kursus også omfatte en introduktion til markedsføringsstrategier, der kan hjælpe dig med at promovere din platform og nå ud til en bredere målgruppe.

Uanset om du ønsker at skrive om dine personlige interesser, dele nyheder eller etablere dig som ekspert inden for et bestemt område, vil vores WordPress kursus i copywriting give dig de nødvendige værktøjer og viden til at komme i gang.

Tilmeld dig vores weekendkursus hos AOF Randers i dag, og tag det første skridt mod at blive en succesfuld blogger eller nyhedssideejer. Lad os hjælpe dig med at realisere dit online potentiale!

Om underviseren
Mikkel Kjerri, freelance WordPress udvikler og underviser
Jeg er uddannet som Multimediejournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og arbejdet som medieunderviser på både høj- og efterskoler. Derudover har jeg været adm. direktør i et visuelt designbureau.

Lignende kurser