Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
 • Fuldt betalende 560 kr/person
 • Pensionist, Rudersdal 510 kr/person

Kursusdage

 • 07-10-2023
  Lørdag
  10:00 - 14:00
 • 08-10-2023
  Søndag
  10:00 - 14:00

Beskrivelse

Det er svært at komme udenom skriftlig kommunikation i vores hverdag. Mange føler sig måske lidt fremmed overfor at skrive til fx offentlige myndigheder, en tale, et debatindlæg, en pressemeddelelse, en tekst til en hjemmeside, en novelle og så videre. Men det er ikke så svært igen!

På dette kursus får du en række redskaber til at skrive godt både gennem skriveøvelser, så medbring bærbar, tablet eller pen og papir - og via oplæg. Du lærer at bruge udsagnsord aktivt, at interviewe, at skrive en novelle eller en pressemeddelelse, eller hvad vi finder på. Kurset er bygget op omkring de ønsker, som kursisterne har kombineret med faste oplæg. Fat mod og begynd at skriv!

Om Anne Rosengård Jørgensen

Mit navn er Anne Rosengård. Jeg er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Århus og har arbejdet både i dagspressen som journalist og redaktør og i et ministerium med bl.a. rådgivning. De sidste 10 år har jeg arbejdet bl.a. med bøger, jeg har selv skrevet fem og jeg har været bogredaktør for en række bøger både for forskellige forlag og private kunder. Jeg elsker ganske enkelt bøger, både at læse dem, at skrive selv men i høj grad også at hjælpe andre med at realisere deres bogdrømme. Kald mig bare en bognørd.

Lignende kurser