Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 560 kr/person
  • Byhøjskolen Fredericia 0 kr/person

Kursusdage

  • 02-10-2021
    Lørdag
    09:00 - 17:00

Beskrivelse

Dette er et intensivt kursusforløb med det ene formål at toptune dig til at søge dit drømmejob.
På kurset kommer vi igennem alle aspekter af jagten på dit nye job. Vi tager udgangspunkt i dig som person, og får defineret hvad der er vigtigt for lige netop dig at lægge vægt på i din jobsøgning.
Vi arbejder med din egen personlige gennemslagskraft, netværk, brug af sociale medier, kropssprog, den gode kommunikation, og jobsamtalen.

Derudover får vi lavet din helt personlige og skarpe profil på både det personlige plan, din udstråling, din ansøgning og ikke mindst dine sociale medier.
Kurset vil med udgangspunkt i dine jobønsker medføre at du får gennemarbejdet dine ansøgninger, cv, personlige stil og ikke mindst hjælp til at stå helt skarpt til jobsamtalen.

Byhøjskolens kurser er åbne for alle, men er særligt målrettede til beboere hos Boligkontoret Fredericia og boli.nu. Hvis du bor hos et af boligselskaberne, skal du derfor vælge pristypen Byhøjskolen Fredericia. Andre deltagere skal vælge pristypen Fuldt betalende Byhøjskolen Fredericia er støttet af BL – Danmarks Almene Boligers pulje mod ensomhed skabt af coronaepidemien. Bag projektet står Boligkontoret Fredericia, Boli.nu, AOF Center Sydjylland, Hannerup Kirke, Fredericia Tyrkisk kulturforening, Foreningen Korskær og den Boligsociale Helhedsplan Fredericia.

Lignende kurser