Foto/Video

Foto/Video

Bliv en god fotograf, lær at redigere billeder eller klippe en flot video sammen. Find kurser i foto og video for begyndere og øvede her.

Område

Underkategorier

Online

Kursusdage

Afdelinger

Tag på videokursus hos AOF

Drømmer du om at lave flotte videoer? Så tag på videokursus hos AOF. Vi har flere forskellige hold, hvor du kan lære alt om de grundlæggende teknikker til at optage video og lære at redigere dine videoer i forskellige formater. Uanset din erfaring så kan du lære at producere videoer. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elev, så du får konkrete eksempler på redigeringsværktøjer i redigeringsprogrammer som eksempelvis Adobe Premiere Pro.

Sociale medier har åbnet en helt ny verden for, at alle kan lave flotte videoer og 'udgive' det på eksempelvis Instagram, YouTube eller Facebook. Det kræver ikke mere end kameraet i en smartphone og en hurtig idéudvikling at lave små videoproduktioner, der ser professionelle ud. Et videokursus giver dig alle muligheder for at arbejde videre med dit kamera derhjemme, og desuden praktisk erfaring med alt fra videoredigering til optagelse.

Det lærer du på et videokursus

De fleste ved, hvad en god video er, når de ser en. Men hvad er det i virkeligheden, der gør en video rigtig flot? Det kan være svært at få indsigt i, før man selv får hænderne i maskineriet og ser hvor meget arbejde, der kan være i en simpel og kort video til eksempelvis brug i markedsføring.

Ofte er en god video fyldt med 'usynlige' klip, så man knapt lægger mærke til skiftet fra scene til scene. Lyd er også en vigtig grundsten i at lave god videoproduktion. Sidst, men ikke mindst, så er det vigtigt at kende sin målgruppe, så videoen fortæller en historie med de rigtige virkemidler og den rette kommunikation.

 

Kursus i videoredigering hos AOF

Lær at fotografere og filme hos AOF

 

Alt det og meget mere bliver du undervist i på et video kursus hos AOF. Vores dygtige og erfarne undervisere giver dig alle muligheder for at blive god til at redigering af videoer. En spændende rejse hvor du får en introduktion alle de værktøjer, der er vigtige i processen. Nybegyndere vil sagtens kunne følge med, og du får gode tricks til, hvordan din video hurtigt og nemt ser flot ud.

Du behøver ikke være en ekspert for at arbejde med videoproduktion. Mange programmer har alle de muligheder, der skal til for at redigere videomaterialet nemt. Du får praktisk viden og forståelse for videoredigering på et videokursus, og undervisningen er en sjov og spændende måde at lære i fællesskab med andre med samme interesse.

Sådan foregår vores kursus

På et kursus i video hos AOF skal du blot tage en computer, dit kamera og et frisk sind med. Prøv kræfter med at skabe video. Du lærer alle de grundlæggende teknikker til at producere video.

Lær at gå fra storyboard til færdig video, når du på et videokursus gennemgår de helt basale principper indenfor video, og samtidig laver små projekter med optagelse af video til sociale medier eller som content creation, dokumentar og fiktion. Undervejs i kurset vil vi kigge kort på alle elementer, der skal til for at skabe en video.

På et kursus i video får du en introduktion til:

  • Idéudvikling
  • Storytelling
  • videoproduktion
  • At filme
  • Planlægning af optagelse
  • Lyd

Om du er begynder eller let øvet, så har vi undervisning til dig, der gerne vil have indsigt i videoproduktion og få praktisk erfaring med at klippe den også.

Vælg andre IT-kurser hos AOF

Hos AOF kan du få undervisning i mange andre spændende emner, hvor du kan lære om IT og den digitale verden. Kurserne kan handle om, hvordan du bliver tryg ved brugen af computer eller at lære din tablet bedre at kende. Du kan få praktisk viden om IT for både begyndere og øvede. Meget kan læres på YouTube de her dage, men med en erfaren underviser på et kursus får du en grundig introduktion til eksempelvis specifikke programmer, der er gode at lære.

Hvis du er nysgerrig på at fotografere med din mobiltelefon, så har vi også hold, hvor du kan få værktøjer til at lave godt content og flotte billeder på telefonen. De fleste har en mobiltelefon med et kamera til rådighed, og på vores kurser kan du eksempelvis bruge dine nye evner til at lave markedsføring for dig selv eller andre.

På et kursus kan du lære:

  • Grundlæggende computer og IT
  • Fotografere professionelt med telefon
  • Adobe-pakken eksempelvis Adobe premiere pro eller Adobe Lightroom.