Grønne Madfællesskaber - Kantareller, Sommersvampe og Bær
Start: 02.09.2023, kl. 09:00
AOF Thisted , AOF Nordjylland
Naturmad, Højstrupvej 9, Tømmerby, 7741 Frøstrup
Mie Buus
Priser for hele kurset
- Fuldt betalende 345 kr/person
Kursusdage
-
02-09-2023Lørdag09:00 - 15:00
Beskrivelse
Har du lyst til at bruge naturens vilde spisekammer i din madlavning, lære mere om selvforsyning og økologisk køkkenhave samt få inspiration og fælles oplevelser, når vi laver mad sammen? På denne dag med ”Naturmad” går vi på svampejagt efter kantareller, blomkålssvampe og spiselige skørhatte. I køkkenet laver vi svampestuvning og svampetapenade med basilikum. Stegte spidskål med mormordressing og friske ribs fra haven, samt syltede svampe. Vi går en tur i køkkenhaven, hvor vi høster spidskål og plukker bær. Det bliver også til en snak om køkkenhaven her i sensommer, hvor også efteråret inden længe er på vej.
Mødested: Informationscenter Naturrum Vejlerne, Bygholmvejlevej 640, 9690 Fjerritslev
Kurset ledes af Mie Buus indehaver af NaturmadThy kogekone og etnograf. Forfatter til Naturmad ved Limfjorden og skriver på bloggen Thymad.dk