Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud

Kursusdage

Beskrivelse

 
Ta’ med i skoven og find urter til et lækkert måltid med vildtkød, som vi sammen tilbereder over åben ild. Få en anderledes dag i naturen, hvor hele familien kan være med. 
 
Vi sætter vi vild mad på menuen ved to arrangementer i Rold Skov. Her vil naturvejleder Søren Risborg, kok Flemming Graff Horup og forfatter Henrik Bugge Mortensen guide rundt i skoven for at finde bl.a. svampe, fortælle om planternes kulturhistorie og sætte fokus på, hvordan naturens urter kan bruges i den daglige madlavning. Vi bruger årstidens danske grøntsager og kommer med idéer til og eksempler på, hvordan forårets og sommerens urter, grøntsager og bær kan gemmes til brug i forårs- og vintermånederne. De valg som træffes, handler overordnet om at minimere klimaaftrykket. Deltagerne skal bl.a. hjælpe med at forlægge (skille ad) et rådyr skudt i Rold Skov, der tilberedes over åben ild på en af skovens bålsteder.        
 
På Facebook-siden ”Vild mad i Rebild” får du få aktuelle tips til, hvad naturen byder på netop nu.        

Bemærk

Husk påklædning og fodtøj efter vejret, forklæde, bestik, service og håndklæde. Der tages i forbindelse med arrangementerne hensyn til de aktuelle Corona-regler.   Mødested:

Grøndalenfor enden af Rebild Skovhusevej 

Lignende kurser