Tilberedning af fisk og skaldyr
Start: 10.06.2022, kl. 10:00
Den Nære Aftenskole, AOF Nordjylland
Hou lystbådhavn, Hou Mole 11, 9370 Hals
Ib Hansen
Priser for hele kurset
- Fuldt betalende 225 kr/person
- Førtidspensionist, Aalborg 189 kr/person
- Kontanthjælpsmodtagere, Aalborg 189 kr/person
- Ledig, Aalborg 189 kr/person
- Pensionist over 65, Aalborg 189 kr/person
- Studerende, Aalborg 189 kr/person
- Sygedagpenge, Aalborg 189 kr/person
- Unge ml. 18-25 år, Aalborg 189 kr/person
Kursusdage
-
10-06-2022Fredag10:00 - 14:00
Beskrivelse
Friskfanget fisk – ørred, hornfisk, sild, makrel, torsk, fladfisk… Vi får en introduktion i, hvorledes fiskene kan fanges og efterfølgende tilberedes. Vi vil filetere nogle af fiskene og arbejde med grilning og lave nogle fine retter med skaldyr – blåmuslinger og rejer.
Endvidere vil vi ryge nogle fisk og smage på dem, når de kommer ud af rygeovnen. Vi arbejder med en lille rygeovn, som alle kan tage i brug derhjemme.
Vi spiser i det fri og der vil være lidt lækkert og sundt tilbehør til fiskene og skaldyrene.
Der vil være opsat skiltning på havnen med, hvor arrangementet afholdes.
Bemærk
Deltagergebyr for mad & drikke kr. 75 pr person – betales på dagen.