Sejlads: Lær at sejle hos AOF

Vil du gerne selv sejle i sejlbåd, speedbåd eller anden motorbåd? Så kan du komme på navigationskursus hos AOF. Du undervises i teoretisk duelighed på de danske farvande.

Hvad kan du lære på et navi­ga­tions­kur­sus?

Gennem kurset får du kendskab til at sejle om natten, sejle efter en fastlagt kurs, du får kendskab til sømærker og lanterner og vejrets indflydelse på sikker sejlads. Søsikkerhed er meget vigtigt for fritidssejlere, så du trygt kan sejle og have styr på navigation og søkort.

Du får undervisning på kurset i søvejsregler, søkort og lærer alle de færdigheder, det kræves for at bestå en du­e­lig­heds­prø­ve. Når du har bestået du­e­lig­heds­prø­ven, modtager du dit du­e­lig­heds­be­vis. På et kursus i navigation bliver du forberedt i pensum til undervisningen. Efterfølgende kan du deltage i din lokale sejlklub. Et duelighedstegn er både for speedbåde, motorbåde og sejlbåde under 15 meter.

Se vores sejladskurser her.

Få hjælp til at bestå du­e­lig­heds­prø­ven med et navi­ga­tions­kur­sus

Til undervisning i navigation lærer du en teoretisk del af det at sejle, hvor du undervises i alt, der er brugbart for fritidssejlere. Kurset vil hjælpe dig til at kunne gå til eksamen i eksempelvis søvejsregler, sømærker og navigation på havet. Vores navi­ga­tions­kur­sus er både teoretisk og praktisk, og det kan hjælpe dig med at få dit du­e­lig­heds­be­vis.

Find dit navi­ga­tions­kur­sus her.

Lær at navigere en båd

Lær at navigere en båd

Vil du gerne kunne sejle en båd? Eller drømmer du om at sejle en masse til sommer? Så kan du få undervisning i sejlads og navigation hos AOF. Kurset gør dig i stand til at bestå duelighedsprøven, så du kan komme ud på vandet.

Se alle sejladskurser

Find et friluftskursus hos AOF

Vi har mange aktiviteter der foregår udendørs hos AOF. Så er der andre uden­dør­sak­ti­vi­te­ter end navigation til søs, der interesserer dig?

Du kan eksempelvis også tage jagttegn eller du kan gå til hundetræning med din hund eller hvalp.

Der er adskillige muligheder og kurser inden for friluftsliv.

Find dit næste kursus her. 

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling hér.