Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 345 kr/person

Kursusdage

  • 22-04-2023
    Lørdag
    09:00 - 15:00

Beskrivelse

Har du lyst til at bruge naturens vilde spisekammer, lære mere om selvforsyning, økologisk køkkenhave samt få inspiration og fælles oplevelser, når vi laver mad sammen? På denne dag med ”Naturmad” skal vi høste de spæde skvalderkål, ramsløg, sødskærm, mælkebøtteblade, syre m.m. til ost og salat. I mit køkken gennemgår vi opskrift, fremgangsmåde og redskaber til ostefremstilling. Vi laver en fast-ost, som puttes i form, plejes og lagres pakket ind i urter. Vi laver skørost med krydderurter og rygeost over bål samt langtidshævet brød med sødskærm. Vi hygger os med at lave suppe på bålet – lidt praktisk læring - og spiser udendørs, hvis vejret tillader det. Ellers er der plads i køkkenet. Denne dag bliver der også plads til en snak om køkkenhaven med dens planlægning og forberedelse samt hvor samtalen tager os hen, mens vi sammen nyder maden. 

Mødested NaturmadThy Højstrupvej 9, Tømmerby 7741 Frøstrup.

Kurset ledes af Mie Buus indehaver af NaturmadThy kogekone og etnograf. Forfatter til Naturmad ved Limfjorden og skriver på bloggen Thymad.dk

Bemærk

Pris er incl. alle råvarer

Lignende kurser